Is een frankeermachine wat voor uw (klein) bedrijf?

Eloise Bloniarz's picture

U bent in dit economisch klimaat een groeiend bedrijf? U verstuurd toenemend meer post? Gefeliciteerd! Of het nou om facturen, aanmaningen of direct mail gaat, met de groei van uw bedrijf groeit ook de behoefte aan communicatie met uw klanten. U ziet met vreugde de toename aan bedrijvigheid tegemoet. Maar met die bedrijvigheid gaan ook hogere kosten, en niet te vergeten, veel tijd gepaard.

Betere postverwerking? Dan wel met een frankeermachine

Ziet u liever dat uw personeel meer tijd besteedt aan uw klanten en minder aan postzegels plakken? Verstuurt u meer als 50 poststukken per week? Doet u een maandelijkse mailing van meer als 150 stuks? Of een combinatie hiervan? Dan wordt het tijd voor een frankeermachine.

Met een frankeermachine hoeft u nooit meer postzegels te plakken.

Op ieder poststuk met de hand zegels plakken? Voor uw periodieke mailing alle hens aan dek? Niet meer nodig. Wist u dat een frankeermachine tot 150 brieven p.m kan verwerken? Denk aan de hoeveelheid tijd dat uw personeel daarmee zou kunnen besparen.

Een frankeermachine in huis. Meer gemak.

Met een frankeermachine doet u een groot gedeelte van de postverwerking in huis. Daardoor bent u als bedrijf flexibeler. Een bijzondere mededeling voor uw klanten? Een extra aanbieding? Grotere vraag als verwacht? U kunt in een handomdraai uw tegoed aanvullen. En dat 24 uur per dag.

Uitstapjes naar het postkantoor en lange wachtijden omdat u nou net een paar postzegels tekort kwam, behoren dus tot het verleden. De frankeermachine zorgt niet alleen voor meer gemak, maar u bespaart tijd en zorgt daardoor dus voor een hogere productiviteit in uw bedrijf. Daar profiteren uiteindelijk uw klanten van.

Bespaar veel geld met een frankeermachine

De ingebouwde weegschaal van de frankeermachine zorgt voor precisie bij het frankeren. Elk poststuk wordt apart afgewogen. U betaald dus geen standaard postzegel prijs, maar precies wat u verbruikt. Dus nooit meer te veel of te weinig postzegels

Van tijd tot tijd wordt uw frankeermachine ook geaktualiseerd. Het gissen naar de nieuwste tarieven voor bijvoorbeeld een bijzondere buitenlandse zending behoort ook tot het verleden. U heeft altijd de niewste tarieven in huis. Zo kunt u dus ook op uw portokosten besparen.

Nog meer besparen?

De frankeertarieven zelf liggen veel lager. U kunt ten opzichte van de postzegels tot en met 12% besparen. Met een frankeermachine betaald u bvendien geen BTW op uw portokosten. Met postzegels wel. Maakt u overigens gebruik van Direct Mail, dan kan partijenpost tot de spaarmogelijkheden behoren. En bovendien kan uw bedrijf in aanmerking komen voor jaarvolumekorting. Zie hier voor de aktuele tarieven.

Extra voordelen

U wilt, bijzonders als kleinbedrijf, natuurlijk een perfekte imago. Ook daarbij kan een frankeermachine u uitkomst bieden. Uw poststukken maken een bijzonder professionele indruk als u gebruik maakt van een frankeermachine. En afhankelijk van het model heeft u als bedrijf ook nog de mogelijkheid om uw logo aan het poststuk toe te voegen.

Al met al biedt de frankeermachine uw (klein) bedrijf de mogelijkheid om als een veel groter bedrijf naar buiten te treden, met alle voordelen van dien. Door kosten te besparen, een professionele indruk achter te laten. Door met uw boodschap en voor veel minder meer geld meer mensen direkt aan te spreken, kunt u in deze uitdagende tijden goed aan de markt konkurreren.